dimarts

Així va anar el ple sobre el POUM de dijous, 17 de desembre de 2009

Diari El Punt

(El Punt, 20 de desembre 2009)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara, només ens mancarà saber, si les patates eren del tipus gerla, canavec o del buf ... .

És evident però, que això poc deu preocupar a la sra. Alcaldesa, donades les restriccions evidents que suposa el POUM presentat per al món de la pagesia en general.

O és potser que la pagesia desprén males olors que no s'admeten en les activitats de lleure i turístiques "d'alt standing" que
preten el seu nebot?

Sra. Alcaldesa, no comença a ser hora de tocar de peus a terra i parar de donar llum verda a tots els capricis que el sr. tinent d'alcalde li demana?

Ha de durar gaire més, l'agraïment, per haver-li cedit l'alcaldia ?

Marc Albà de Girona ha dit...

Agraït per la felicitació.

Aixó és un blog ben muntat!
Enhorabona!

Narcís de Bordils ha dit...

Lleigeixo que en Marc us ha felicitat.

Jo també. Endavant amb la protesta.

Bones festes !

veí indignat ha dit...

El projecte del centre de BTT, esta penjat a la web de l'Ajuntament.!!

Alarma!

Es un autèntic disbarat!

Aquesta vegada. els capricis del sr tinent d'Alcalde, sobrepassen els límits!

Que algú ens ajudi!

Fins i tot l'edifici té un taller de reparació de bicicletes, o sigui, que els comisaris europeus, hauran de saber, que dubtem de la interpretació del paisatge.

Es només un altre intent, per a potenciar els seus negocis presents i futurs.

Sra. Alcaldessa, en que beneficia aquest projecte a la gent senzilla del poble??, Per una vegada sigui franca si us plau!.

enormement decebut ha dit...

Ei!, us heu fixat en el detall:

D'ençà que el sr. tinent d'Alcalde ha marxat de vacances, a l'enquesta que planteja aquest blog, no hi ha hagut cap més vot favorable al projecte.

Ui, ui, ui ... , no serà que ens volia fer creure el que no és, i utilitzava els pc públics que hi ha dalt del consistori per a anar sumant vots ... , Pot ser en ser públics, deixen votar més d'una vegada?

De tota manera, encara que els costi acceptar-ho, els "vots" que valen, són les signatures, com diuen els castellans "de puño y letra" que tenen amb l'al.legació... .

Si vol "vots", perquè no passa casa per casa amb una al.legació , on faci acceptar als veïns, el contingut de la totalitat de la proposta del POUM, que han tingut pebrots de redactar? . A veure que passa?, Ah! i sense falses promeses !.

Anònim ha dit...

ATENCIÖ AL CENTRE BTT disfressat de centre d' interpretació de les Gavarres

Veïns amics de Sant Martí entreu a la pàgina web de l´Ajuntament i mireu la BARBARITAT que volen fer al casc urbà del poble

per què no es fa el projecte als Àngels on potser sí tendria sentit....?
potser la resposta té relació amb que el propietari és el germà de l'alcaldessa i el pare del cervell del centre btt i de la zona hotelera i dels parquings i dels parcs infantils i.....del carril bici....

Anònim ha dit...

No sabem finalment, com acabarà tot plegat ...
Però el que MAI oblidarem una bona part dels veïns de Sant Martí Vell, és que:

Els membres que ara governen el consistori, es vàren presentar a les eleccions amb uns objectius clars envers els seus interessos personals.
I que el seu programa electoral, no era més que un pur tràmit que formava part d'aquests objectius.

I "para muestra un botón" ... .

El POUM, el centre de BTT, Bona part dels nous habitatges, "la requalificació" dels masos, l'hotel etc, etc etc .

I del Pessebre Vivent què se'n pot comentar?
Segueix essent a càrreg de l'Associació Amics del Pessebre o també ha passat a ser una despesa més del consistori perquè cal fer-lo "peti qui peti" ?
Hem pogut veure (no som encara tant totntos) com persones que treballen habitualment per a l'Ajuntament, s'han fet càrrec dels treballs per a finalment "a tranques i barranques" dur-lo a terme , També la paga el poble aquesta feina?
Ja rendeix comptes davant el consistori aquesta Associació?, tal i com marca la llei per a poder rebre determinats ajuts? O donat el cas que s'ha transformat en una entitat on un únic membre fa, desfa i ho decideix tot, té un tracte especial amb l'actual Ajuntament?