dijous

Noves dades sobre el POUM

Aquesta setmana l'Ajuntament de Sant Martí Vell ha penjat al seu web el text refòs aprovació definitiva del POUM. Caldrà revisar-lo amb detall i comparar els canvis substancials que s'hi fan.

Podeu clicar l'enllaç per consultar-lo: Aprovació definitiva del POUM.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina vergonya!! Encara hi apareix l'Ajuntament de Sant Mori!!!!!!

Unknown ha dit...

Algú sap quin dia es va aprovar el text refós?
Suposo que l'aprovació del text refós del POUM ha de passar per Ple?

Anònim ha dit...

Tens raó anònim, la segona frase de la Memòria diu Ajuntament de Sant Morí.
Sembla que no s'ha llegit el document ni els redactors ni els tecnics municpals que han de fer els informes per la seva aprovació. Quin desastre.
A la meteixa pàgina, diu
Aprovació provisional "Pla" de l’Ajuntament de 14 de juny de 2010

Si a la primera pàgina ja hi han dues "cagades", no vull ni pensar que hi podem trobar a resta del document del POUM.

Anònim ha dit...

fEs va aprovar el 20 de gener a la vergonyosa hora de les 8 del matí. Un Ple on també es va aprovar el sou d'en Robert i l'expropiació d'una finca on el seu propietari no hi estava enterat.

Anònim ha dit...

no se el que cobrara aquest bon home pero el pressupost de sous per personal del ajuntament per l'any 2011 es de 60798'76 € per no fer gairebe res per que no creieu que aquest fenomen es pasara 8 hores en tasques d'ajuntament.quin xollo els bons samaritans de sant marti l'hi pagarem les factures dels seus negocis i potser tambe toqui cambiar algun altre cotxe

una idea ha dit...

si té dret a un sou de la Generalitat com a càrrec electe, que faci les vuit hores que li exigeix el sou, ep! però a treballar pel poble, no ha arreglar-se assumptes propis desde el càrrec que ocupa. Una bona feina, seria que s'encarregués d'alguns dels treballs de neteja de vorals i marges, i axixí justificaria degudament el sou, i el poble s'ho estalviaria de les factures de jardineria, que deu n'hi dó el que pugen!. En altres pobles amb regidors compromesos de debó pel poble, ho fan, i ben orgullosos n'estan, ara potser són gent més senzilla amb gran dosi d'humiltat ... .

Anònim ha dit...

Però sembla que mo conegueu el personal que mana al poble.Ells són els hereus dels propietaris del poble ,Els vilà sastre són els amos del poble

Anònim ha dit...

El que han de fer és parar de tocar els pebrots, i no intervenir més en les propietats privades. A la bona gent, també sel's acaba la paciència i llavors , davant la impotència de no poder lluitar contra el poder dels amos, actuen cegament i realitzen actes que no tenen sol.lució, la impoténcia i el got que s'ha anat omplint fins a vessar, no sòn bons aliats, però més dolent és qui , dia rera dia, només pensant en ell, porta a aquestes situacions.

Anònim ha dit...

I després de colocar a la secretaria de l' ajuntament amiga d'un polític amic de l' amo Robert com a funcionària amb un concurs oposició suspitós ara convoquen un altra plaça de funcionària administrativa....en aquest temps de crisis i abans de plegar....

Què us jugueu a que les guanya la que ja hi ara, tot i que sembla antipàtica i poc competent..però també sembla molt amiga dels amos del poble(és igual qui es presenti, ja ho veureu)
S'ACCEPTEN APOSTES

Anònim ha dit...

Doncs la resta de candidates, potser haurien d'estar al cas d'aquestes "maniobres" a ningú li agrada fer el "préssec", no se ben bé com funciona, però n'hi ha per llogar-hi cadires!!

Anònim ha dit...

I potser també les candidates que van perdre davant de l'amiga del de Salt i del Robert.
Però suposo que el fiscal ha de tenir ja una llista d' ilegalitats amb la casa ilegal de l'amo al capdevant

Anònim ha dit...

que voleu dir? que el jardiner ,el lampista (germa d'en robert )quina casualitat i tots aquest treballadors que tenin a aquest ajuntament s'han presentat algun concurs per aconseguir aquestes places?
JARDINER:esta visquen a la vora de besalu es qui va comprar la casa a la señora alcaldesa TAMBE ES CASUALITAT o no?
suposo que aqui al poble hi ha gent aturada que be podria fer aquesta feina i segur que molt mes economica.
LAMPISTA:simplement germa del tinent alcalde i nebot de su
excelentisima alcaldesa
i moltissims altres carregs que en venen a la ment que alguns s'han fet com en temps del caudillo en el jo mano i ordeno(decrets d'alcaldia)

Anònim ha dit...

Tots aquests treballadors, han passat els tràmits de concurs públic ..., quin riure, i no són els únics ..., els familiars de la regidora de cultura, també han estat escollits a dit per a determinades feines puntuals relacionades amb ajuntament o altres organismes. Quina pudor!, i deien que l'altre alcalde era "el Caudillo" ..., doncs ara ja devem tenir "la caudilla" no? A veure quan tarda a decretar l'inici de les obres per a la plaça i l'aparcament, i tantes altres coses, a favor del nebodet?

Anònim ha dit...

I el POUM? Quan tardaran en començar a fer diners amb els equipaments ?Quan tardarà l'amo en vendre l' hotel ? Quan tardarà la família en legalitzar la casa ilegal?
Construirà l' alcaldesa sense permís d' obra com va fer amb les obres de la masia del seu marit?
Algú els hauria de parar els peus ja!!!!!!