dilluns

Més informació d'urbanisme

Urbanisme redimensiona el planejament de Sant Martí Vell

Política Territorial i Obres Públiques frena l'edificació de 25 noves cases al barri de l'estació i en preveu un creixement total de 37

Diari de Girona
JOFRE SÁEZ
El planejament urbanístic de Sant Martí Vell no ha deixat indiferent ningú del municipi i, fins i tot, un grup de veïns han creat una plataforma per mostrar la seva disconformitat al text municipal. Finalment, el passat 15 de juny, el plenari aprovava el nou Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM) i ahir el document rebia l'aprovació de la comissió d'Urbanisme de Girona. El director general, Pere Solà, va apuntar però que s'ha "redimensionar el creixement".
El nou planejament urbanístic preveu un creixement total de 37 noves cases i un hotel per 12 places. D'aquestes noves cases, 20 es podran construir al nucli de Sant Martí Vell, mentre que la resta es desenvoluparà en diferents polígons d'actuació. En un d'ells, es preveu la construcció de 12 més i es troba a l'altre cantó de la carretera.
No obstant això, la Comissió d'Urbanisme també ha dit "no" a la construcció de 25 noves cases del barri de l'Estació, que està a tocar de Bordils, perquè es considera que és un terreny que pot ser utilitzat com a equipament per a aquest municipi veí.

Protecció del nucli i visual
El director General, Pere Solà, va concretar que d'una el nou POUM "consolida el nucli i protegeix l'entorn rural", mentre que de l'altra es "fixa uns espais de protecció paisatgística". A més d'un "petit espai" per a equipaments.
(Diari de Girona, 30 de setembre de 2010)

52 comentaris:

Anònim ha dit...

Dins d' aquestes 25 cases del barri de l' estació hi ha les del Martínez.Quina casualitat que l' única cosa que Urbanisme ha tirat enderera és de l ' interés de la única persona de l'ajuntament que no és de la família vilà Sastre

Això sí el pla d' actuació al davant de les granges i l' hotel amb 12 places si que està aprovat.

No es pot permetre el que està passant al poble.

Anònim ha dit...

I el parquing del restaurant i el parc infantil del del restaurant i les cases de la família vila sastre i el hotel del del restaurant i la urbanització del tiet del del restaurant .

Han convertit el Sant Martí Vell en un poble nou :

SANT MARTÍ DE L' AMO DEL RESTAURANT

O

SANT VILÀ SASTRE

O

SANT MARTÍ DEL RESTAURANT

Anònim ha dit...

Si potser sí que hauriem de canviar el nom.
Quina pena.
Jo voto per Sant Martí del Restaurant

Anònim ha dit...

jo també voto Sant Martí del Restaurant . A la tieta ben segur li encantaria.

Anònim ha dit...

i perque no?
SANT ROBERT DEL RESTAURANT?

Anònim ha dit...

ei! i Sant Robert jove & Co?

Anònim ha dit...

El meu vot és per Sant Martí del Restaurant

Anònim ha dit...

Heu llegit la notícia de la portada de diumenge al PUNT
DOTZE AJUNTAMENTS GIRONINS SOSPITOSOS DE CORRUPCCIÖ
Sembla que un dels ajuntaments investigat és Sant Martí Vell
ja era hora
Família Vila Sastre aneu preparant-vos
tot arriba
per fí sortirà el cobet ilegal del regidor d urbanisme
el POUM amb interessos personals de la framilia vila sastre
el parquing el parc infantil del mateix regidor les cases de l' alcaldesala mini urbanització de la família les oposicions a secretaria de l ajuntament amañades els teje manejes del marit de l alcaldessa, el desastre del projecte del centre de les gavarres etc

La corrupció sempre acaba sortint...tanta porqueria no podia quedar amagada.

ja era hora

Anònim ha dit...

SANT MARTÏ VELL és un dels investigats per corrupcció l'alcaldesa i el seu nebot investigats per les seves actuacions personals ilegals?

PER FÏ
a veure si els enxampen
qui se salta les normes qui juga amb el poder que dona el seu càrrec públic ha d' anar a la presó!!!!

Anònim ha dit...

el que és trist és que tothom sap la corrupcció que hi ha però costa molt que algú faci denuncies.

no a la corrupció fora polítics aprofitats

Anònim ha dit...

Si, si . Però fins ara en aquest poble, si s'ha donat alguna denúncia per aprofitament de càrreg públic o actuació il.legal, sempre s'ha posat el dit a l'ull al denunciant i no al que passant-se de puta s'ha saltat la llei a la torera!!. A veure si a partir d'ara tot canvia! que ja seria hora que molts sortissin de les cavernes! .

Anònim ha dit...

Que algú confirmi si es veritat o no la noticia

Anònim ha dit...

Encara no se sap res en el diari no deia el nom dels pobles investigats a lo millor a Sant Martí no han començat a buscar res.
Però si busquen i no fan la vista grossa , trobaran i tan que trobaran ,un altre cosa és que ningú vol destapar un escàndol familiar com aquest en un poble tan petit.Però si algú fa la meitat del que estan fen aquests en un poble més gran, ja estarien tancats i tot hagués sortit a la premsa, ja fa molt de temps

Anònim ha dit...

El que no sabem és si estan investigant la recalificació del cobert agrícola convertit en xalet ilegal del regidor d' urbanisme o l' abús de poder del marit de l' alcaldesa que treballa a urbanisme de la Generalitat o totes les presuntes irregularitats que han permés l' arquitecte Amador Ferrer i l' advocat Joaquim Oliva (el no fer cas de la recusació per interessos personals de dos dels tres membres de l' Ajuntament entre moltes altres coses) o de les possibles irregularitats en l' adjudicació d' una plaça de funcionària com a secretària de l' Ajuntament de la sra Rosa Puertolas (que ja ocupava la plaça de manera provisional triada a dit per el mateix ajuntament) o la conversió d' un centre cívic en guarderia privada (amb la trampa de dir que no ho són però fent les funcions) SENSE CAP TIPUS DE CONTROL SANITARI ni EDUCATIU d' una associació de la comarca que no acull cap nen del poble o els tejemanejes del regidor d' urbanisme...
El fiscal si vol te feina per fer...

ESTEM TIPS DE XANXULLOS

Anònim ha dit...

I el que no sabem ni sabrem mai...per desgràcia és habitual que molts dels que es presenten a les eleccions en pobles petits són veïns afectats per temes immobiliaris que volen tenir poder per arreglar-se els seus temes personals.

Anònim ha dit...

una alcaldessa i 2 regidors = 3 vehicles nous. No es poden treure conclussions, però fa mal efecte.

Anònim ha dit...

i tot en secret ara sembla que ataquen amb les rieres i tot d' amagat....

Anònim ha dit...

ui ui ui el dia que es puguin veure els comptes. No han fet res de bó , però han gatat de diners...

Anònim ha dit...

si per segons que , aquest ajuntament sembla que sobrin els quartos.Ja veurem el deuta que deixaran quan tinguin arreglades les seves cases ilegals i els seus negocis

Anònim ha dit...

Què dieu que passa ara amb les rieres?

Dissabte tots a la castanyada dels "OKUPES" del NOSTRE centre social,

no hi falteu!, Ara quants nens del POBLE acull?

Anònim ha dit...

El pla de les rieres? l' agenda 21?
Un negoci per quatre tècnics i arquitectes.Més diners llençats en somnis de poble gran.Millor dit en idees de politic amb somnis de grandesa

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclariment. Una vegada vist el tarannà de qui ens governa, no podia ser d'altra manera, i que es pensen que aconseguiran, engreixar la cartera de 4 tècnics xupòpters" i poca cosa més . Visca els aires de grandesa que al capdevall no ens portaran res més que MISÈRIA!! .

Anònim ha dit...

Què carai passava ahir al poble?

Que era Sant Robert del Restaurant, potser?

Anònim ha dit...

Només per pagar les factures de mòbil, ja en necessiten un piló d'€.

La principal tasca del tinent, és parlar-hi a tota hora, així justifica la seva feina de polític important ....

3 mòbils de l'Ajuntament que serveixen per tots els assumptes, del poble i particulars.

Els faria res presentar-ne les factures ? de ben segur que la despesa no justifica els actes realitzats purament pel poble .

Anònim ha dit...

i les factures dels mobils no són res en comparació dels diners que s' estan gastant en benefici de la família que mana al poble...

Anònim ha dit...

Criticaven a l'altre ajuntament perque anaven a sopar cada ple.

Aqui es cobra 50€ per assistencia del regidor al Ple, segons tinc entès l'oposició hi ha renunciat, crec que es molt més car que un sopar, sumi mòbils, dietes,kilometratges, etc...Jo els vaig votat no hi penso tornar.

Vigileu les obres que es fan a l'ajuntament podem tenir sorpreses. Tot es fa de cara a la galeria

Anònim ha dit...

I si sumem a això els sous de la secretaria funcionaria (un paston) més l' altra secretària més el sou del lampista familiar de l' alcaldesa més els regals del centre cívic als amics de la guarderia(lloguer i despesses), el pagament de serveis com el xaloc i el manteniment d' aigues més les despesses dels tallers de lea fundació tarrés. més tots el somnis de fantasma del nebot i tots els projectes innecessaris de la tieta...En resumen ens portaran a la ruina,això si ells es canvien els cotxes.
AQUEST AJUNTAMENT FA PUDOR DE MALA GESTIÖ INTERESSOS PESONALS I FAMILIARS
A veure si el fiscal que investiga la CORRUPCIÓ urbanística hi posa ma ja de seguida abans que aprovin el POUM lligat als seus interessos urbanístics(CASA ILEGAL HOTEL etc.) i ens portin a la ruina definitiva.

Anònim ha dit...

Ara demanen un crèdit? per fer què? deixaran el poble arruinat enfrontat i amb deutes per anys i anys.

Anònim ha dit...

Quin desatre d' ajuntament esperem que veient com li ha anat a ERC en les autonòmiques pleguin aviat.Ara ja no tindran els seus amiguets en les institucions.Ara ja no hi seran aquells que feien la vista grossa de tots els xanxullos del del restaurant , la tieta alcaldesa i el marit rei d' urbanisme.
QUE PLEGUIN JA!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Oh el problema és que l' amo del poble té connexions de tot tipus:és amic dels d' Unió de l' Opus d' ERC i de tothom del que pugui treure algún interés personal

Anònim ha dit...

és trist però és així,Esquerra, només va ser l'opció que tocava en aquell moment per a poder entrar a l'ajuntament, si cal canviar radicalment de "color" per a seguir al poder, no serà cap problema . Estem ben areglats!!.

Anònim ha dit...

L'altre dia llegia un article que ens duia a reflexionar, el columnista deia que a aquest món en que vivim, per a poder tirar-lo endavant i no acabar-lo d'enfonsar li
cal primer de tot posar seny, ser humil i dotar-se d'una certa ètica, doncs la "IGNORÂNCIA ENSUPERBIDA ESTÀ DUENT EL MÓN AL DESASTRE ...", vaig pensar que aquesta frase definia en poques paraules el que li ha sobrat al govern del nostre poble, a voltes una supèrbia exagerada que els ha fet creure èssers superiors fins el punt d'arribar a menysprear el que i qui tenen al voltant, i no parlo unicament de l'actual govern d'esquerra, si no també dels 23 anys anteriors. Pot ser és hora de reflexionar seriosament. Apa! Que el nou any 2011 sigui millor per a tots. Salut!

Anònim ha dit...

Posa'm a una balança els 23 anys anteriors i els 4 d'ara i diguem qui ha fet bo a qui?

Un decebut

Anònim ha dit...

Tots s'han cregut que el poble era seu, i el pitjor és que els anteriors s'ho van començar a creure quan ja portaven uns quants anys al govern, però els que hi ha ara, ja se l'han fet seu desde bon principi i l'han moldejat segons les seves conveniències fins on han pogut.

HUMILTAT,molta humiltat i ètica en tots els actes i sobretot tracte igualitari per tothom, que això encara no s'ha vist mai!

A partir d'ara i havent tastat els dos plats, molts han perdut totalment la confiança i opten, per a fer el que, els qui manen, els han posat per exemple ... . No podia ser d'altra manera . Visca el "Campi qui pugui" !

Anònim ha dit...

ATENCIÖ AL PLA DE PROTECCIÖ DE LA RIERA

Tot fet en secret sense la opinió dels afectats i fet pagant a uns suposats tècnics que diuen el que els que manen volen
Està penjat a la web de l' Ajuntament
no té desperdici

Sense parlar amb ningú prohibeix moltíssimes actuacions això si ni arregla el tall de la riera del casc urbà ..ja que perjudicaria els seus interessos constructors de la tieta i el nebot i família, i sobretot permet que el cobert ILEGAL del del restaurant quedi protegit. QUINA VERGONYA no fan res sense interés personal.

Ah i conteu la barbaritat d' euros que es gasten i es gastaran en xorrades i altres estudis.

Si no pleguen aviat aquest any encara serà pitjor pel poble

INTERESSATS i APROFITATS plegueu ja!!!!!

Anònim ha dit...

Quins pebrots! ..."Queden excloses les zones urbanes per no interferir en els procesos de desenvolupament del poble"
Esclar aquest punt fet en exclusiva pels interessos del sr. Tinent d'alcalde i família perquè es va adjudicar les parcel.les en una zona que era de protecció a l'entorn de la riera, així es treu el problema de sobre, legalitza la vivenda il.legal, que en altres circuntàncies podria inclús arribar a ser enderrocada, com sabem ha passat en altres pobles, i mentrestant fem creure als veïns que les propostes de l'agenda 21, han sortit de les seves aportacions durant les reunions.
No n'hi ha prou ja de fer servir l'ajuntament per a interessos personals!!
.Hi havia molts altres punts a l'informe sorgit de l'agenda 21 després de la primera reunió, però esclar aquest era prioritari, perquè si no hi havia perill pels interessos de la família Vilà, també per a la part de la família Vilà que vol edificar als terrenys a tocar la riera al camí del CAVA.Passen més temps intentant lligar-ho tot amb allò de "feta la llei feta la trampa", per afavorir-se ells mateixos que treballant per a res profitós pel conjunt del poble.Quina gana tenen mara meva!!
També hi deu haver algun punt que afavoreix a la sra. Alcaldessa no?, perquè d'altra manera, haurà d'enretirar la tanca per els cavalls que té arran d'aigua a la riera que voreja el mas de la seva propietat?? .

Anònim ha dit...

Molta protecció, molta collonada i MASSA ESCOMBRAR CAP A CASA, potser ja va sient hora que el fiscal,l'OAC o qui sigui, vagi posant fre, als "teje manejes" del nebot, el marit i tota la cúpula del poder en pes.
Estan hipotecant particularment als veïns i globalment a tot el poble i això cal aturar-ho com sigui.
Algú sap quina relació té el tècnic redactor de l'ultima idea lluminosa? el pla de les rieres, amb els membres de l'ajuntament o el seu entorn? .
Protegim , protegim i menstrestant les escombraries pul.lulen al su aire pel tram de riera més proper al poble. I no parlem de les fuites de clavagueram!!. mai ha estat bo ni ha sortit bé començar la casa per la teulada!! .
I els aires de grandesa plens d'ignorància són el pitjor que hi ha !! .
Aquest pla de protecció sembla més un plat de venjança servit en fred, que realment res de bo pels veïns i el poble.

Anònim ha dit...

Mo sé que val aquest projecte, però llegiu aquest i us fareu una idea:

Projecte "arranjament dels passos sobre la riera dels Boscals: 2873€.
Projecte "Adequació i accessos al nucli de Sant Marti vell":1385€
Direcció , organització, difusió i elaboració de propostes i projectes del mercat ecològic:2088€
Projecte patrimoni Sant Marti Vell:2262€
I moltes coses més.

Això es del 2009, falta el 2010.

El poble no te industria ni cap font d'ingressos que no siguin subvencions.
Només som 250 habitants.

ENS HAN ENGANYAT A TOTS!!!!!

Fora aquesta gent!!!!!

Anònim ha dit...

UFF!

al.lucinat ha dit...

Ei, perquè no surten alguns comentaris? Ja ho deien ja, que en aquest poble hi ha més d'una ma negra! ja, ja, Quin fàstic tot plegat!!

Anònim ha dit...

al.lucinat torna a fer el comentari que vulguis , que jo sàpiga aquí mai s'ha censurat ningú segurament és u error teu o del teu ordinador.

Anònim ha dit...

Ningu parla de l'ultima del senyor robert vilà?el tancament d'un cami public,el que va a la seva casa ilegal,hi ha posat una cadena i tambe se la fet seu.Aviat tindrem que demanar permis per passar pel carrer o potser ens faran pagar peatge per passar si tot s'ho fan seu?

Anònim ha dit...

Doncs fem servir tots la llei del "Far West" en tots els ambits i quan vingui L'AMO, li diem que actuem seguint el seu exemple i llestos!. Vista la seva actitud és el millor que es pot fer, i si tornen a sortir el.legits millor! més raó per a actuar seguint el seu exemple, a veure qui es cansa primer!. De fet aquesta practica ja hi ha qui la du a terme i esta esperant l'AMO, per a dir-li que fa el mateix que ell!! . Ji ,ji tot això pot ser molt però que molt divertit, el joc no ha fet més que començar!

Anònim ha dit...

L'amo però cobrant un sou que paguem tots, per portar tots els seus negocis inclós el de l' ajuntament.

Un ajuntament que no fa res més que llençar els diners i endeutar-se per l' enriquiment dels amos del poble els Vilà Sastre i els seus familiars i amics (cada cop en queden menys, per sort).

Quin desastre

Anònim ha dit...

La familia vilà sastre deixarà l' Ajuntament ben endeutat...esperem que la nova generalitat faci alguna cosa amb totes les irregularitats que s' estan produint.
Investigació ja!

Anònim ha dit...

L'Amo ja deu haver convidat els seus amics d'Unió, perquè s'estiguin ben quietets..., quan tocava ser desquerra es va fer d'esquerra, amb els d'Unió, menja sopes al mateix plat, i si cal fer-se de Solidaritat tampoc dubtarà.Tenen gana, i faran el que sigui!!, Ara ja fa dies que compren descaradament vots a tort i dret i encara falten quatre mesos!.

Anònim ha dit...

També és amic del nou conseller d' urbanisme?
Seguiran els seus amics tapant el tema de la casa ilegal?

Algú destaparà el pastel?

Que diu el fiscal dels delictes urbanísitcs?

Això està a punt d' explotar...sinó al temps ai ai Robert tieta i marit que malament ho teniu...

Anònim ha dit...

Us enrecordeu d' aquella película: El cocinero, el ladron , su mujer y su amante ....o era el cocinero ladron , su tia y su marido.Ara no me'n recordo pero em sona molt.

Anònim ha dit...

El fiscal hauria de dir, que s'executa l'ordre d'enderrocament, però no sols del xalet del sr. tinent d'alcalde, si no també de tota la resta que han anat "fent la puta i la viu viu"i sobretot dels que estan esperant que entri en vigor el POUM, per a convertir les seves barraques il.legals en vivendes. No oblidin que això té un cost, i són les cessions o compensacions que el POUM determini, Caldrà estar molt atent, i que ningú se les salti a la torera.Tot a canvi de res no potser, així tots ens hi hauriem apuntat. Us aviso, qui es passi de llest rep, i qui avisa no és traïdor.

Anònim ha dit...

La película que tenemos aquíen Sant Martí es la del cocinero ladrón, su tia el amante o marido de ella y alguno más que se ha metido en la peli y no puede salir.
Estas películas siempre acaban mal.

Anònim ha dit...

I el camí? que passa amb el camí que sembla que ha arreglat l ajuntament també en benefici de la família propietaria del poble?

Algú sap alguna cosa?

Anònim ha dit...

El camí que han posat la cadena es públic.
Aprofiten la confianza que tenen amb la familia Julia Painch per fer una sortida per dalt. Tot es denunciable pero la gent tenim altres problemes per posar-hi pasta per un advocat. Ells s'aprofiten de la ocasió. peró no es legal i tard o d'hora ho pagarán. Això si legalment.