divendres

El POUM aprovat per Urbanisme

Diari El punt

Urbanisme aprova el nou POUM de Sant Martí Vell i el de Campdevànol

Els dos plans generals havien generat molta polèmica
La comissió va aprovar també l'ampliació de l'estació del cremallera de Núria a Queralbs


ORIOL MAS
La comissió d'Urbanisme va aprovar ahir els nous plans d'ordenació urbanística municipal de Sant Martí Vell i Campdevànol, que havien generat polèmica pels creixements previstos i l'ús de les colònies respectivament. En el cas de Sant Martí Vell, el POUM aprovat permetrà la construcció de 37 cases, vint de les quals a dins i al voltant del nucli, i la resta a la zona de l'estació de Bordils. Segons el director general d'Urbanisme, Pere Solà, “el pla ha rebaixat molt les pretensions inicials, i ara es consolida el nucli i es fixen espais de protecció paisatgística”. Pel que fa al POUM de Campdevànol, la principal zona de creixement serà al costat de la carretera de Gombrèn. Pel que fa a les colònies, es dinamitzaran com a sòl urbà, de manera que es puguin reconvertir en usos terciaris i industrials, garantint alhora la protecció patrimonial. “Així s'aprofita el sòl existent, i no cal fer-ne de nou”, va dir Solà.

Queralbs i Bàscara
La comissió va aprovar també la millora de l'estació del cremallera de Núria a Queralbs, que haurà d'assumir bona part de l'augment de viatgers que s'hi preveu. Tindrà més espai i més aparcaments, així com una zona d'accés per a vianants. De Bàscara, es va informar desfavorablement respecte al pla parcial de la zona industrial d'Orriols, ja que es preveia dividir en parcel·les molt petites, i Urbanisme creu que s'ha de destinar a naus de dimensions més grans.


LA XIFRA
37
habitatges nous
són els que es podran fer a Sant Martí Vell gràcies a l'aprovació del POUM.
LA XIFRA
3
colònies industrials
s'aprofitaran a Campdevànol amb el nou POUM: la Pernau, el Molinou i l'Aran.
(El Punt, 30 de setembre de 2010)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ja està ara ja sabem perque treballava tan el marit de l'alcaldessa a l' Ajuntament hore i hores d' algú que no ha estat triat pel poble....per això li ha servit treballar a URBANISME....per que aprovin aquest POUM ple d' interessos personals...

Quina vergonya sra. alcadessa i equip de govern d'ERC

Anònim ha dit...

Que trist,sembla per fí que la famíla Vilà Sastre aconseguirà els seus objectius ;les dues cases per l' alcaldessa, la construcció de cases pel germà , la casa a dalt el casc urbà perla neboda, l' hotel el parc infantil la legalització del cobert ilegal i el parquing municipal privat pel nebot.
Dues persones interessades es carreguen tot un poble a més de solucionarse els seus temes econòmics i la Generalitat no diu res, tan li fa fins que explori un dia l' escandol com el cas Palau..

NO AL POUM

Anònim ha dit...

Voleu dir que el que manega tot això no és el marit?
A mi em sembla que el POUM en lloc de l' Amador l'ha fet el marit de l' alcaldessa i que a més a més ha fet servir tots els seus contactes i amics com a treballador d urbanisme per colar aquest POUM absolutament ple d' interessos personals de la família vila sastre

És per això que es passava tantes hores a l Ajuntament com si fos l alcalde remenant papers que ningú més ha pogut veure.
Quin desastre de govern municipal tenim!

Anònim ha dit...

Llegint la notícia no queda clar si han aprovat el POUM de l' Ajuntament o l 'han canviat des d' urbanisme...algú te més informació?

Ramon

Anònim ha dit...

RAMON, de moment només et puc dir el que tots ja sabem. Que la família Vilà Sastre ja té el que volia, i que el marit de l'alcaldessa hauria de ser acusat per "tràfic d'influéncies"... . Tot al més pur estil dels cacics més radicals o de la "camorra" italiana, això al gust del consumidor ... .I penseu que tot just comencen, de seguir manant , encara ens queda molt per veure... , i si no temps al temps. Compliran alguna de les seves obligacions a l'hora de dsenvolupar el POUM a les seves propietats? caldrà estar molt atent!!

Anònim ha dit...

Tres preguntes al aire

1.Tan que treballa pel poblel ' alcalde inspector d' urbanisme i no és capaç de denunciar la vivenda ilegal de la família de la seva dona.

2.I el nostre regidor d' urbanisme que pensa de la seva casa ilegal?

3.URBANISME permetrà que es legalitzi amb aquest POUM?

QUINA VERGONYA de personal!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Per a ells tot correcte, i si els preguntes , tiren pilotes fora o surten per la tangent , enlloc d'acceptar res , la seva actitud es mostra amenaçadora. Ho no ho sabeu que tots els que hem mostrat oposició a les seves actuacions, estem amenaçats en bloc pel tinent d'alcalde? . Comenceu a tremolar perquè segons sembla ha promés que ens vindrà a buscar un per un i pagarem pel que hem fet ... . CONTINUARÀ ... (aquest serial promet)

Anònim ha dit...

El tinent d' alcalde, la tieta i el marit estan fent tot el que volen o quasi tot i la GENERALITAT els hi permet, però sembla que a dalt de tot comencen a investigar que passa i passades les eleccions els que entrin poden demanar explicacions s l' Ajuntament i a tots els amics de la FAMILiIA (els que mengen gratis i els altres).

Això pot acabar com el rosari de l' aurora, fins i tot amb alguns a la pressó.