dijous

Exposició pública del projecte del Centre d'Interpretació del Paisatge

Ja es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Martí Vell del projecte del Centre d'Interpretació del Paisatge. El termini d'al·legacions finalitza el proper 17 de gener.

Tot seguit podeu clicar damunt dels enllaços per trobar tota la informació:

1-Projecte del Centre d'Interpretació del Paisatge

2-Temini de finalització de les al·legacions

A la imatge següent es mostra el perfil del nou Centre d'Interpretació del Paisatge

Podem parlar un fort impacte visual damunt del territori?


6 comentaris:

enormement decebut ha dit...

Impacte ambiental ?

Podem parlar, vist el lloc on ha d'anar ubicat aquest monstre, d'un autèntic desastre!!.

Però esclar d'una petita parcela a la dreta del camí que ara puja a la plaça se n'ha de treure tot el suc que es pugui, no oblideu que com en molts altres punts d'aquest POUM, tornem a topar amb el cognom Vilà Sastre propietaris dels terrenys on es vol ubicar el centre de BTT i taller de bicicletes... . camuflats amb el nom de Centre de Interpretació del paisatge.

Quan en treurien per aquest terreny, en sòl rustic, si la parentela que governa l'Ajuntament no s'hagués preocupat de gestionar la possible (com diuen ells) "Cessió voluntària prèvia al POUM". Que no sabem quins hipotètics beneficis suposarà aquesta "cessió" per el alhora pare i germà del tinent d'ALcalde i la Sra. Alcaldessa?.

Mare meva !! Heu ben ensenyat el "plumero" !!!

I llavors què, Centre de BTT, i a promocionar-lo? Per què? Per a la clientela dels negocis d'hostatgeria i restauració, que són els únics que es contemplen en aquest maleït POUM?

Anònim ha dit...

Tens tota la raó és una VERGONYA!!!

ignasi veciana, arquitecte ha dit...

ATENCIÓ!!!!!!

El projecte presentat està farcit d'errors.

No hi ha cap pàgina de la memòria del projecte que no tingui errors o incoherències.

En realitat la memòria del document no correspon al projecte, s'ha copiat una memòria d'un projecte d'habitatges plurifamiliars amb aparcament.

Caldria demanar que es retirés aquest document i s'en presentés un altre corregit.

decebut d'ERC ha dit...

Quèèèèèèèèèè?!!!! Això si que ja ho supera tot!!! Quina gentussa!!! Fan el que faci falta pels seus interessos particulars!!! D'esquerres en tenen moooooolt poc!! La seva actitud es completament feixista!!Quina vergonya ERC!!

Anònim ha dit...

I doncs , què us pensàveu?
Que alguna cosa canviaria amb aquest govern?

El que ha passat és que igualment que algún dels altres, han intentat sol.lucionar-se per sempre el que els interessa personalment, amb l'agreujant, que volen transformar per sempre un dels únics paratges que queden per a destrossar!

No hi ha dubte, llegint la memòria, que el que diu l'Ignasi és cert.

Què esperen doncs desde ERC per a aturar aquesta mena de maniobres?

Anònim ha dit...

aquets d'esquerra no tenen collons de parar aquesta merda de ajuntament? A mi en donaria vergonya que gent del meu partit actues d'aquesta manera tan prepotent i franquista com aquest ajuntament esta actuant siusplau pareu de una puta vegada aquesta puta vergonya