dissabte

Comencen les respostes a les al·legacions

Aquest cap de setmana, 15 i 16 de gener de 2010 l'Ajuntament comença a donar resposta a les al·legacions al POUM. Ara veurem quina és la valoració que en fa de tot plegat i quina resposta dóna als veïns de Sant Martí Vell.


Aquestes són les demandes al nucli. Es compliran?

21 comentaris:

Anònim ha dit...

La pregunta és a totes les al.legacions ? només a les dels propietaris...?contestaran a tots els veïns que van presentar al.legacions?(Si ho llegeix algú de l'ajuntament que contesti si us plau) hi haurà una visió global del bé comú ? o només intentaran contentar a alguns propietaris però es seguiran carregant el poble?
Espero que hi hagi una presentació de les al.legacions per a tothom que s' estima o viu al poble.

Veí no propietari que viu i vota al poble que ha presentat al.legacions i no està d'acord amb aquest POUM

decebut ha dit...

La meva opinió, és que procuraran estalviar-se les respostes a les al.legacions generals que es centren en una visió global del POUM. Per això voldran tenir contents al màxim als propietaris i així pensen frenaran la oposició general al POUM, i podran continuar amb els seus objectius.

Tractar el POUM, només com una qüestió de propietaris, semblem pràctiques de l'època dels terratinents ... .
No han d'oblidar, que el sistema que ens governa ara és d'un altre tipus ... . Encara que hi hagi, qui actua amb la mateixa autoritat i prepotència que els antics terratinents, però en ple any 2010. dc.

Anònim ha dit...

Quan en un POUM, es requalifica una zona destinada a zona hotelera, es suposa que ha de ser, perquè diferents veïns o propietaris, tinguin la possibilitat de que aquests terenys qualificats es destinin a aquest fi. Ara bé en el POUM de Sant Martí Vell, estem parlant d'una requalificació de 10.000 mt2 expressa per a l'interés d'una sola persona, que a més dóna la "casualitat" que és el tinent Alcalde del poble!! .

un, no propietari, votant al municipi ha dit...

A part del nucli, també hauríeu de tenir presents els objectius que té aquest POUM per al sòl no urbanitzable ( Can Terrers),
On els interessos ,novament d'una sola persona amb lligams clars amb membres de l'actual Ajuntament, volen fer que sigui possible una "urbanització" en aquest tipus de sòl.
Esperem que aquesta barbaritat que sols mostra ESPECULACIó, no sigui acceptada pels serveis Territorials d'Urbanisme , i es conformin amb les possibilitats edificatòries que té la resta de sòl no urbanitzable.!!
Si no aquest ajuntament tindrà un problema greu!! Doncs tothom demanarà les mateixes condicions!! .

Anònim ha dit...

Si hi ha hagut respostes a les al.legacions, estaria bé, que qui sàpiga , algunes d'aquestes respostes,en trets generals les faci públiques . Doncs d'altra manera, és segueix el joc als interessos i/o desitjos personals dels membres del consistori ... . Un per un , i dir a cadascú el que vol sentir ... , sempre i quan no afecti directament els seus interessos personals i objectius inicials!! . QUINA TREPA!! ... .

al.lucinat!! ha dit...

?????

Anònim ha dit...

sembla que algun membre del consitori també dòna la seva opinió en aquest blog!! però pel que sembla no contesta a les preguntes que se li fan... Potser es pensen que han respost a les al·legacions tal i com calia? Desenganyeu-vos aquests només miren per la seva BUTXACA i no faran ni un pas enrere, només ho maquillaran una mica més perquè no es noti tant!!!

Anònim ha dit...

Jo diria que aquestes pràctiques només tenen un nom i eren propies d'èpoques passades, encara que potser no tant, ara recordo casos com els de Marbella...

Anònim ha dit...

Jo nomes tinc un nom per aquest tipus de gent MISERABLES!!!!

la crua realitat ha dit...

El que esta clar, és que aquesta gent, ens van enganyar a tots, amb les promeses d'un canvi esperat per a molts. Durant la "campanya electoral" sempre vàren evitar parlar del POUM, per anar-ho teixint tot a poc a poc i sense fer fressa, i acabar tinguent-ho tot a la seva mida. Aquest fet, si agafem l'anterior POUM 2006, és més que constatable, i deu a més potser ser denunciable. Doncs no us deixeu entabanar, la fam de diners i de poder d'aquesta gent, tots sabeu que no té límits, no pararan d'intentar imposar el que ells volen, encara que no beneficiï a ningú més. El tinent d'Alcalde procurarà teixir-se un "complexe" a la seva mida que en definitiva serà el "centre" de totes les activitats que es facin al poble, i la única opció de feina per a joves i no tant joves, així, potser es pensa us tindrà sempre ben controlats ...

Anònim ha dit...

Es cert, que procurar encabir dintre el sòl urbà, uns terrenys que toquen al camí de la Costa per a una banda i per l'altra en gran part, propietat de la zona hidrogràfica,amb un elevat % de pendent.
Sense que a més no hi hagi donada la qualificació. Una veritable reserva de dispensació.
Es un veritable "xollu" que s'adjudica novament per decret un membre del consistori?

CLAR I CATALÀ ha dit...

EL PAS QUE HAN FET ARA SEGUEIX NOVAMENT LA LINEA DE LA SEVA MANERA DE FER:

"DONAR UN AGLÀ PER A FER CAGAR UN ROURE"

Cal complir ha dit...

Veïns de Sant Martí vell, conec bé el que suposa una "reserva de dispensació" i aquest membre del consistori, que segons sembla, pretén requalificar com a zona expressa hotelera uns x mts2 de terreny, també deu saber el que això significa, i potser es serveix del seu càrrec per a estalviar-s'ho, doncs empresaris hotelers de comarques properes a la vostra i en pobles no gaire més grans que Sant Martí vell, saben bé el cost que aquestes reserves han suposat per a poder tirar endavant els seus projectes. Aquí pel que sembla, "l'empresari" hoteler pretén ser com un PA més ... . Vigileu i feu complir el que li pertoca i que la infraestructura i serveis que necessita aquesta zona hotelera, no l'hagi de pagar el poble, i molt menys, altres propietaris!! .

pere ha dit...

Que pospossin aquest POUM fins a la propera legislatura, aixi sabràn si tenen suport o no. Solidaritat amb els propietaris afectats!! No abaixem la guardia!!

Anònim ha dit...

ELS "AMOS" TENEN PRESSA, MENYS DE 8 DIES PER A L'APROVACIÓ PROVISIONAL
... han estat hàbils , amb les respostes a les al.legacions, si senyor!! `però seguint el seu camí.. .Quina classe, quina sensibilitat, quina preocupació per al poble ..... . L'orgull, i la prepotència al capdavant ... .
Molts ja coneixiu els únics ideals d'aquestes famílies que ara governen ... , Ara, tots els hem pogut palpar ... ; I la intel.ligència que tenen no us hi heu fixat ? ... .

Anònim ha dit...

FELICITATS novament per al sr, tinent d'alcalde, és evident que el seu negoci de restauració, va curt de zona d'aparcament!! . Doncs aquest problema s'ha acabat!!,
Amb l'expropiació, pagant tot poble!!, d'uns terrenys , quina casualitat!!, just al costat del seu restaurant, que passaran oficialment a ser aparcament MUNICIPAL!, i a la pràctica, amb tota seguretat aparcament quasi exclusiu dels clients del restaurant.

Collons!, jo em pensava que els negocis d'aquest tipus, havien de garantir particulament les places d'aparcament destinades als seus clients!!.
Visca els Vilà Sastre al poder!!,.

Anònim ha dit...

PAREU EL POUM JA!!!!!!

ARA SI? ha dit...

I ara demanen la PARTICIPACIÓ per a
L'AGENDA 21?, Quan es vàrem saltar el pas de la participació ciutadana del POUM, dient que donades les circunstàncies els ho permetia la llei?, Vàren menystenir les iniciatives i els neguits de tots els veïns envers el planejament, i una vegada tot dat i beneit al seu gust, ens ho van encolomar, havent hagut de salvar els mobles de la manera més drastica i barroera, això en els millors dels casos ... , perquè ells havien aprovat un projecte inicial que no volia gran part del poble? . Ara ens pregunteu com veiem el poble?, ara ens pregunteu com volem que sigui el nostre municipi? ,ARA?, Si una de les fites més importants per un poble, com és la implantació d'un nou model territorial no ha tingut cap mena de consulta prèvia entre els veïns?
Ara parleu, d'un pla de sostenibilitat?, Si molts dels punts intentats implantar en la vostra aprovació inicial al POUM, són del tot INSOSTENIBLES!!, SOSTENIBILITAT, per a vosaltres és per exemple crear equipaments, sense que hi hagi necessitat, i llavors, forçar aquesta necessitat?. Quines activitats hi ha al poble, per a IMPLANTAR, un equipament, que en principi no se li pot donar cap activitat associada?. Sostenible, és privar als joves, no tant joves i gent gran
del poble, de la possibilitat de fer ús "lliurement" del centre social, perquè algú té la dèria de que al poble hi ha d'haver una escola, i potser li ha semblat que "la llar d'infants" és el que més s'hi assembla per tenir un
punt de partida?
SOSTENIBILITAT és crear una àmplia zona de sòl urbanitzable, obligant a obrir les portes a la especulació, que ja no tindrà mai més marxa enrera, i emplenanr de 2ones residències ?
Vigileu, veïns de Sant Martí vell, que tal i com ha passat en altres ocasions, les idees aportades per aquesta AGENDA 21, no siguin interpretades o aplicades de manera inadequada i serveixin per a dur a terme activitats que novament només siguin del gust i en benefici d'uns pocs. ....

Doncs encara toca dir NO ha dit...

El poble, tal i com és ara si que és SOSTENIBLE, no cal buscar més els tres peus al gat!
Ni fer grans accions ni obres com les que preteneu!!,
Places, pàrking, centres de BTT, cases al perfil del nucli, per vigilar-nos bé a tots, ... , no veieu que tot gira al voltant del mateix!.
Si l'actual carretera, es diu que de qui no gaire, passarà a ser un carrer municipal. Per la gent que realment ve a visitar el poble, o aparca per pujar a peu als Angels, no n'hi hauria prou, habilitant una banda d'aquest carrer, i fer un aparcament en linea?,
O és que potser aquest fet seria inadequat per a la terrasseta amb para-sols que es podrà posar davant el restaurant, tot encarant-la a la Plaça pública que s'han adjudicat en el seu programa de participació ciutadana particular?. SOSTENIBILITAT amics, SOSTENIBILITAT!!

Anònim ha dit...

Hi ha una paraula per definir-ho tot:

PREVARICACIÓ

Anònim ha dit...

M'ho ha explicat una veïna de Sant Martí Vell però encara no m'ho crec!
A Sant Martí Vell actualment el restaurant d'un regidor de l'Ajuntament no té parquing de propietat i té llogat un parquing en un terreny d'un pagès del poble....fins aquí correcte....però m'erxpla aquest regidor que és nedbot eiquen que l'alcaldesa ha aconseguit colar dins del POUM en el mateix lloc un parquing municipal...i per tal deixarà de pagar lloguer i a més a més posarà un parc davant del restaurant i una zona hotelera al terreny del seu pare i un centre btt també en un altre terreny del pare i més cases de les normals en terrenys de dos germans de l'alcaldessa i tot això obligant al pagès que li llogava el terreny per aparcar a derribar les granges i construir una barbaritat de cases ...........és possible?

és increible.....alcaldessa i nebot saben que estan fent?

això és gravíssim i penso que DENUNCIABLE 100 per cent veïns de Sant MArtí no ho podeu permetre

gironí solidari amb els veïns de Sant Martí
NO A LA CORRUPCIÓ