dimarts

Sant Martí Vell es mobilitza contra el POUM

L'oposició massiva dels veïns de Sant Martí Vell a l'actual proposta de POUM és fàcilment visible per qualsevol que es passegi pels carrers de la nostra població. El rebuig majoritari a aquest POUM es manifesta per una bona colla de racons de la localitat, on els veïns mostren a tothom la seva disconformitat amb aquest projecte mitjançant cartells i pancartes de tota mena.

A continuació recollim algunes de les imatges que hem pogut captar durant aquests darrers dies (també el passat 25 d'octubre, durant la visita del president de la Diputació de Girona al nostre municipi) a Sant Martí Vell. Aquestes imatges corresponen a punts molt diversos del municipi, que van del nucli urbà fins al veïnat de Vilossa i al barri de l'Estació. El clam contra aquest POUM és cada cop més fort, i cada cop som més els veïns de Sant Martí Vell que ens oposem frontalment a un projecte que no faria altra cosa que destruir la personalitat del nostre poble i el seu entorn immediat.

Aturem aquest POUM!!

Salvem Sant Martí Vell!!







3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'equip de govern si no atura el procés ha de dimitir. Si no fa això queda desautoritzat per pendre cap decisió important,per exemple els pressupostos de l'any 2010

Anònim ha dit...

Parlar amb els veïns no costa gens!!!!

Anònim ha dit...

Diuen, que la setmana passada,a algunes de les persones que habitualment treballen per l'Ajuntament, una de les principals missions que se'ls va encarregar, va ser que netegessin el poble de "símbols" "antiPOUM", i així va ser, suposo com per exemple, la pancarta de Vilossa, va desaparèixer ... . Manar desde el poder treballs d'aquesta mena, mentre paga el poble, ens demostra novament l'autoritarisme de qui ens governa!!. Mentrestant però altres feines més necessàries, es deixen per fer. Quins pebrots!!.